назад

Результати діяльності центрів з надання БВПД за 9 місяців 2017 року представили під час Керівної ради в Ужгороді

ke 9   У вівторок, 26 вересня, у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги в Закарпатській області відбулася керівна рада за участі директора РЦ Василя Попадинця, заступника директора Лариси Фучко, головного бухгалтера Марини Азарко, директорів Хустського, Мукачівського та Ужгородського місцевих центрів з надання БВПД – Наталії Дубчак, Костянтина Молнара та Михайла Давиденка та головних бухгалтерів місцевих центрів.

    На порядок денний були винесені питання аналізу результатів роботи регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги за 9 місяців 2017 року, фінансових показників діяльності центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, планового використання бюджетних асигнувань на IV квартал 2017 року та вжиття заходів щодо ефективного та раціонального використання державних коштів за споживання енергоносіїв в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр. 
    Відкриваючи захід, Василь Попадинець презентував ключові показники діяльності Регіонального центру, місцевих центрів та бюро правової допомоги. Також директор РЦ наголосив на необхідності покращення роботи щодо розширення мережі дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги. В.Попадинець порушив питання виконавської дисципліни у місцевих центрах, необхідності покращення результативних показників діяльності структурних підрозділів. Також директор націлив керівників місцевих центрів на активізацію співпраці з органами місцевого самоврядування з метою подальшого фінансування програм з надання безоплатної правової допомоги.

ke 6
    Про стан фінансових справ поінформувала головний бухгалтер РЦ Марина Азарко. Директори місцевих центрів розповіли про основні показники діяльності центрів за 9 місяців 2017-го року. Аналізуючи звіти директорів, Василь Попадинець акцентував на важливості виконання запланованих заходів у наступному кварталі поточного року.
Учасники керівної ради також обговорили важливі робочі питання центрів та внесли свої пропозиції щодо покращення діяльності центрів.