назад

Результати діяльності центрів за 10 місяців 2018 року підсумували в Регіональному центрі

ker nova    У середу, 7 листопада, в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області відбулося чергове засідання Керівної ради. Упродовж засідання розглянуто результати діяльності центрів безоплатної вторинної правової допомоги за 10 місяців 2018 року та актуальні питання щодо посилення правової  спроможності та правових можливостей територіальних громад.

    Директор Регіонального центру Василь Попадинець презентував результативні показники діяльності Регіонального центру та місцевих центрів за 10 місяців поточного року. Також В.Попадинець наголосив про важливість посилення взаємодії та співпраці з органами місцевого самоврядування, ОТГ, зокрема, проведення спільних заходів, розробку та прийняття програм правової освіти та правової допомоги населенню.

kerivna rada nov 3

    Директори Ужгородського, Мукачівського та Хустського місцевих центрів поінформували про результати роботи центрів та бюро правової допомоги, а також обговорили фінансові та господарські питання. Упродовж засідання керівної ради було звернено увагу на результативні показники роботи відділів представництва, виконання доручення щодо оптимізації оплати послуг адвокатів, а також обговорено інші актуальні питання.
    Цього ж дня проведено нараду з керівниками бюро правової допомоги, які мали змогу представити результати своєї роботи та висловити пропозиції щодо пріоритетних напрямків діяльності.

buro narada 1