назад

Рівненський місцевий центр з початку року прийняв тисячного клієнта

golovna

Сьогодні, 15 червня, працівники відділу попередньої роботи з клієнтами Рівненського місцевого центру прийняли тисячного відвідувача з 1 січня 2016 року. Всього з 1 липня 2015, з почаку роботи місцевого центру, до нього звернулися 2026 клієнтів.

Однак, окрім прийому громадян безпосередньо в центрі, мешканці Рівненщини отримують правову допомогу і під час роботи дистанційних пунктів консультування. Так, завдяки програмі “Бібліоміст”, 550 мешканцям Рівненщини працівники центру та адвокати, які з ним співпрацюють, надали юридичні консультації через Skype.  

Якщо аналізувати статистику відвідувань центру, то переважно до місцевого центру зверталися жінки – майже 60%. Вікова категорія більшості клієнтів – від 35 до 60 років.

За статистикою, 742 клієнти звернулися до Рівненського місцевого центру з метою отримання консультацій та роз’яснень, 258 – для складання процесуальних документів та здійснення представництва інтересів у суді

Переважно відвідувачі звертаються до центру з проблемами, які стосуються питань сімейного права (121 звернення), соціального забезпечення (99 звернень), житлового та земельного прав (відповідно, 97 та 72 звернення).

1