назад

Робоча нарада з адвокатами Регіонального центру з надання БВПД

dsc03854    30 вересня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча нарада директора Василя Попадинця, керівників структурних підрозділів Регіонального центру та Ужгородського місцевого центру з адвокатами, які працюють у системі безоплатної правової допомоги.

   З метою покращення якості надання громадянам правової допомоги на порядок денний були винесені питання забезпечення надання своєчасної, якісної та в необхідному обсязі безоплатної вторинної правової допомоги. На нараді також обговорювалися питання щодо порядку прийняття доручень та дотримання терміну звітування адвокатами. Василь Попадинець наголосив, що основним питанням залишається дотримання якості надання безоплатної вторинної правової допомоги.

    Під час наради також відбулося жваве обговорення питань щодо роботи адвокатів. Зокрема, йшлося про оплату клієнтами поштової кореспонденції та сплату судового збору у цивільних і адміністративних справах, необхідність внесення змін до Методики і порядку оплати послуг адвокатів.

    Конструктивні пропозиції, напрацьовані в ході робочої наради, будуть, за належності, направлені до Координаційного Центру.

dsc03854

dsc03844

dsc03863

dsc03868

dsc03870

dsc03871

dsc03877