назад
20.11.15

Робоча поїздка працівників Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги до с.Вишнопіль Старокостянтинівського району

     19 листопада 2015 року працівниками Старокостянтинівського Місцевого центру з надання БВПД – головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгенієм Грабчуком та головним спеціалістом відділу попередньої роботи з клієнтами Іриною Вовнянко здійснено робочу поїздку до с.Вишнопіль Старокостянтинівського району.

     У ході поїздки працівниками місцевого центру проведено виїзний прийом громадян у приміщенні Вишнопільської сільської ради Старокостянтинівського району.

     Під час прийому надано правові консультації громадянам, які звернулися із проблемними питаннями та прийнято до розгляду одне звернення. Питання, що виникали у заявників стосувалися питань пенсійного забезпечення та земельного законодавства. Відвідувачам роздано друковані матеріали з інформацією хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, які правові послуги можна отримати у Місцевому центрі та куди необхідно звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Крім того, Євгенієм Грабчуком було проведено робочу зустріч із сільським головою на якій обговорено питання взаємодії Місцевого центру та Вишнопільської сільської ради. 

     За традицією, після завершення виїзного прийому громадян, працівники Місцевого центру провели заходи з “вуличного інформування” жителів с. Вишнопіль. Відвідали поштове відділення та загальноосвітню школу I-II ступенів с. Вишнопіль, де провели роботу по інформуванню населення з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги.