назад
16.01.19

Робоча зустріч

image1Установи системи БПД Херсонської області, як відомо, ефективно співпрацюють з багатьма громадськими організаціями, у тому числі з тими, хто опікується проблемами учасників АТО/ООС. Прикладом високопродуктивної роботи є співпраця Регіонального центру з надання БВПД та ГО «Українська єдність».

Під час робочої зустрічі, яка відбулась 11 січня в рамках Меморандуму про співпрацю, директорка Регіонального центру Марина Єлисєєва разом з учасниками АТО/ООС, які представляють ГО «Українська єдність» Ігорем Кравцом (голова) та Олександром Кириличевим підвели підсумки роботи за рік.

image2

Також сторони обговорили загальні питання співробітництва між державною установою системи БПД і неурядовою організацією, обмінялися думками щодо розширення доступу до безоплатної правової допомоги у Херсонській області, посилення правових можливостей і правової спроможності учасників АТО/ООС.

Окрім того, гості запропонували провести спільний правопросвітницький захід для учасників бойових дій на базі Регіонального центру з таких питань:

1) Компенсація за/на отримання житла;

2) Ввезення, розмитнення авто для учасників бойових дій.