назад
02.03.17

Робоча зустріч на Краснопільщині щодо обміну досвідом та співпраці центрів правової допомоги з бюро

Sum 2017 03 02 zustrich 22 березня за участі  директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олени ДЕМЧЕНКО, директора Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентини ТРОШЕЧКО, начальника відділу представництва Сумського місцевого центру у приміщенні Краснопільської

центральної районної бібліотеки відбулася робоча зустріч щодо обміну досвідом та співпраці з бюро.

Директори Регіонального та місцевого центрів провели тренінг для працівників бібліотеки та бюро правової допомоги. Під час зустрічі, Олена ДЕМЧЕНКО розповіла про систему безоплатної правової допомоги, її місію, роботу та діяльність Регіональних та місцевих центрів: «Безоплатна вторинна правова допомога – це вид державної гарантії, що полягає у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя та включає в себе такі види правових послуг: захист; здійснення представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів процесуального характеру».

Sum 2017 03 02 zustrich 1

Валентина ТРОШЕЧКО детальніше зупинилася на цілях створення мережі параюристів: «Наша метазахист прав учасників АТО та членів їх сімей шляхом створення мережі параюристів з числа учасників АТО, членів родин воїнів, волонтерів, громадських активістів, юристів-практиків для захисту прав ветеранів АТО»

Начальник відділу представництва Сумського місцевого центру Олександр ПОНОМАРЕНКО розповів про Закон України «Про безоплатну правову допомогу», категорії осіб, які мають право на отримання такої допомоги та види правових послуг. Наприкінці заходу провів консультування в режимі «питання-відповідь».

Олена ДЕМЧЕНКО побажала працівникам Краснопільського бюро правової допомоги натхнення в роботі і подарувала брендові аксесуари БПД.

Sum 2017 03 02 zustrich 4

В ході робочої зустрічі присутні отримали інформаційні матеріали про систему безоплатної правової допомоги з відомостями про послуги, що надає бюро правової допомоги та контактними даними.

Відділ «Краснопільське бюро правової допомоги» Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: 42400 Сумська обл., смт. Краснопілля , вул. Перемоги, 2

Тел. (05459) 7 11 24

 

Графік роботи: Пн. – Пт. З 8-00 до 17-00