назад

Робоча зустріч представників Кременецького місцевого центру з надання БВПД з головою Шумської районної ради

12376333 457268661131403 1050705057680833015 n

12 січня 2016 року відбулася зустріч в.о. директора Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентини Вербицької, начальника відділу попередньої роботи з клієнтами  Тетяни Точинської із головою Шумської районної ради Тарасом Корцем. Метою зустрічі стало питання розширення та спрощення доступу до безоплатної правової допомоги жителів Шумського району. До обговорення долучилися начальник Шумського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Тернопільській області Олексій Макаровський та директор Шумського територіального центру соціального обслуговування Валентина Бойко

Присутні керівники установ висловили готовність до співпраці з Кременецьким місцевим центром та обговорили підписання відповідних меморандумів. Налагодження співпраці стане важливим кроком у роботі з соціально незахищеними верстами населення. Під цю категорію підпадає більшість осіб які обслуговуються в територіальному центрі та стоять на обліку в кримінально-виконавчій інспекції. Відповідно, вони мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та у ряді випадків потребують послуг кваліфікованих адвокатів.

Подальшими планами співпраці Кременецького місцевого центру та Шумської районної ради поділилася Валентина Вербицька, повідомивши, про проведення спільного виїзного прийому громадян у Дедеркальській сільській раді та відвідання закладів, що знаходяться на території населеного пункту.

Також заплановано утворити інформаційні кутки про безоплатну правову допомогу для розміщення у державних установах та сільських радах району. Під час зустрічі було також розглянуто питання необхідності прийняття у першому кварталі 2016 року Програми надання безоплатної правової допомоги жителям Шумського району на 2016-2017 роки.