назад

Спільний прийом громадян Тернопільського місцевого центру з надання БВПД з Тернопільським районним управлінням юстиції

12553066 457267964464806 2721569970444254827 n

12 січня 2016 року працівниками Тернопільського місцевого центру з надання БВПД – заступником начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Костянтином Ващуком та головним спеціалістом відділу взаємодії з суб”єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Оленою Шумило здійснено виїзний прийом громадян, який проводився спільно із Тернопільським районним управлінням юстиції у Тернопільській області в особі в.о. начальника Тернопільського районного управління юстиції О. Думанської.

Працівники Центру ознайомили громадян з системою безоплатної вторинної правової допомоги, основними нормами Закону України «Про безоплатну правову допомогу», з переліком осіб, що мають право на отримання такої допомоги та порядком роботи Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також дали відповіді на поставлені їм запитання щодо того, який максимальний розмір доходу особи дає їй право на отримання безоплатної правової допомоги.

Також було проведено роз’яснювальну роботу громадянам, мешканцям. Тернополя, з метою поширення інформації про отримання безоплатної вторинної правової допомоги, що надається для захисту прав людини в суді за рахунок коштів державного бюджету України та розповсюджено друковані матеріали з необхідною інформацією і  координатами Центру.