назад

Старокостянтинівський місцевий центр з надання БВПД та міський кризовий центр підписали договір про співпрацю

     Договір про співпрацю у сфері безоплатної правової допомоги підписали в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Олександр Петлюк та директор Старокостянтинівського міського кризового центру Алла Васьковецька.

     11 січня 2016 року в.о. директора Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД Олександр Петлюк та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євген Грабчук провели робочу зустріч з директором Старокостянтинівського міського Кризового центру Аллою Васьковецькою. Під час зустрічі представники центру детально розповіли про систему безоплатної правової допомоги в Україні та про діяльність місцевого центру зокрема, роз’яснили порядок звернення до центру та перелік суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

     Наприкінці зустрічі між Старокостянтинівським місцевим центром з надання БВПД та Старокостянтинівським міським кризовим центром було підписано договір про співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги.