назад
14.03.17

Робоча зустріч у Червонослобідській сільській раді Буринського району

KoM 2017 03 14 113 березня  головний спеціаліст Буринського бюро правової допомоги Марія БОНДАРЕНКО здійснила робочий візит до Червонослобідської сільської ради.

В ході спілкування  із секретарем сільської ради Олександром Мисником працівник повідомила про зміни внесені до Закону України «Про безоплатну правову допомогу». З початку 2017 року суб’єктами безоплатної правової допомоги є внутрішньо переміщені особи та особи, які претендують на отримання такого статусу, а також особи, які претендують на отримання статусу ветерана війни, у тому числі учасника бойових дій. Крім того, безоплатна вторинна правова допомога ветеранам війни, у тому числі учасникам бойових дій, іншим особам, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», надається не лише з питань їх соціального захисту, як це було раніше, а з будь-яких  правових питань.

Марія БОНДАРЕНКО розповіла про послуги, які можна отримати у бюро правової допомоги, а саме: отримання правової інформації, юридичних консультацій, складення заяв, скарг та інших документів правового характеру; представництво інтересів та допомогу в отриманні доступу до безоплатної вторинної правової допомоги.

KoM 2017 03 14 2

 

Працівникам сільської ради було надано роз’яснення щодо роботи з електронними сервісами Міністерства юстиції. У сільській раді було залишено інформаційніматеріали про роботу бюро, дорожні карти учасника АТО та буклети з контактними даними бюро та Конотопського місцевого центру.

Довідково: Для отримання безоплатної правової допомоги звертатися до Буринського бюро правової допомоги , яке знаходиться за адресою:

м. Буринь, площа Першотравнева, 20

тел. (099) 504-73-25, (05454) 2-10-70

email:burynske@legalaid.sm.ua

 

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги України 0 800 213 103