назад

Робоча зустріч у Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області

1123 вересня 2016 року у Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області Валентином Чистим прийнято участь у робочій зустрічі з першим заступником начальника управління юстиції Інною Фірсовою та директорами місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги у миколаївській області.

Під час зустрічі було обговорено проблемні питання новостворених Бюро правової допомоги. Крім того, у рамках робочої зустрічі, розглянуто графік та порядок проведення стажувань посадовими особами Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області працівників Бюро правової допомоги, протягом IV кварталу 2016 року та визначено основні питання,по напрямкам роботи управління юстиції, що пропонується розглянути у рамках стажувань.

Також було обговорено питання щодо проведення спільних виїзних прийомів громадян начальником Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області та керівниками місцевих центрів з надання БВПД на базі Бюро правової допомоги.

22