назад

Робоча зустріч у Великописарівській лікарні та виїзний прийом у с. Вільне

OkM 2017 05 30 likarnya 130 травня працівник Великописарівського бюро правової допомоги Євген Мороз провів робочу зустріч із заступником головного лікаря Великописарівської центральної районної лікарні Ніною Порокіною. Обговорили можливість проведення правопросвітницьких заходів для медичних працівників.

 

Євген Мороз розповів про послуги, які надаються у Великописарівському бюро правової допомоги та звернув увагу на те, що у разі потреби, готові надати «адресну» правову допомогу особі, яка перебуває у медичному закладі. Також завітали до бухгалтерії лікарні, де надали 2-ом особам консультації щодо розірвання договору оренди земельної ділянки та індексація пенсії.

OkM 2017 05 30 likarnya 3

Цього ж дня Людмила Мусієнко та Євген Мороз – фахівці Великописарівського бюро правової допомоги здійснили виїзний прийом до с. Вільне Великописарівського району, де надавили консультації громадянам у приміщення сільської ради спільно з сільським головою Грогорієм Іншиним. На усі поставлені запитання такі як: оформлення спадщини, порядок укладення трудового договору надано вичерпні відповіді.

OkM 2017 05 30 vyyizn pr s.Vilne 1

 

Великописарівське бюро правової допомоги: вул. Я. Мудрого, 1; т. (05457) 5-15-20.