назад

Робоча зустріч у Вижницькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги

3 вересня 2015 року в приміщенні Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч в.о. директора центру Юрія Сележана  з представниками місцевих органів соціального страхування, районного центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України у Вижницькому районі, за участю мера м. Вижниця та представника громадської організації «Волонтери Вижниці».

Метою зустрічі було розширення можливостей отримання громадянами правової допомоги, надання безоплатних правових послуг соціально незахищеним особам, зокрема, шляхом тісної взаємодії Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування, які надають первинну правову допомогу.

         За результатами зустрічі в.о. директора Вижницького місцевого цетру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрієм Сележаном було підписано меморандуми про співпрацю з

начальником відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Вижницькому районі Семирозумом О.І.,

директором Вижницької міжрайонної виконавчої дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Палій М.С.,

директором Вижницького районного центру зайнятості Никифоряк Ю.П.,

начальником Управління Пенсійного Фонду України у Вижницькому районі Корня Б.О.

Укладення меморандумів надасть можливість об’єднати зусилля сторін з метою налагодження співпраці, спрямованої на отримання первинної та вторинної правової допомоги соціально незахищеними верствами населення, які потребують правової допомоги.

Vijn 01 Vijn 02
Підписання меморандуму про співпрацю з директором Вижницького районного центру зайнятості Никифоряк Ю.П.
Підписання меморандуму про співпрацю з начальником відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Вижницькому районі Семирозум О.І.
Vijn 03 Vijn 04
Підписання меморандуму про співпрацю з Начальником Управління Пенсійного Фонду України у Вижницькому районі Корня Б.О. Підписання меморандуму про співпрацю з громадською організацією «Волонтери Вижниці».