назад

Проведено засідання з директорами місцевих центрів та керівниками структурних підрозділів Регіонального центру

04.09.2015 року у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області було проведено засідання з директорами місцевих центрів та керівниками структурних підрозділів Регіонального центру. У засіданні взяли участь директор Регіонального центру Олександр Черчатий, Перший заступник директора Регіонального центру Микола Лахижа, заступник директора Регіонального центру Валентина Буглак, директори місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та керівники структурних підрозділів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області.

На засіданні з директорами місцевих центрів та керівниками структурних підрозділів Регіонального центру було розглянуто та обговорено питання результатів роботи та вузлових напрямів удосконалення діяльності місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та завдання щодо удосконалення роботи з адвокатами.

За результатами засідання дано відповідні доручення директорам місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та визначено терміни їх виконання.