назад

Робоча зустріч в рамках акції “16 днів проти насильства”

27 листопада в рамках щорічної Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” Черкаським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено робочу зустріч за участі представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області, Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Національної поліції, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру, Черкаського обласного та Черкаського міського центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Спеціалісти Регіонального центру Роман Бакатуро, Наталія Демиденко та Черкаського місцевого центру Ірина Крутоус взяли активну участь у цьому заході. Зустріч проведена з метою узгодження організаційних та інших питань. Обговорено можливість залучення представників установ, розміщення локації та проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи.
За результатами зустрічі заплановано:
05 грудня 2019 року о 14.00 год. у приміщенні Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проведення круглого столу на тему “Екстрене реагування, як стратегія протидії домашньому насильству”.
08 грудня 2019 року з 11:00 до 13:00 у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості (м. Черкаси, вул. Смілянська, 33) проведення акції “#ДійПротиНасильства”.