назад

Робоча зустріч в рамках проекту Світового банку

    07.08.2018, у місті Біла Церква відбулась робоча зустріч з питань ефективної реалізації програми Європейського Союзу та Світового банку «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні». У заході взяли участь: директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Віктор Кіккас, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолій Мартосіч, представники Світового банку, заступник голови Київської обласної адміністрації Іван Турчак, голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Київській області Андрій Круць, голови місцевих рад та члени робочої групи з опрацювання та комплексного вирішення питання підтримки прозорого управління земельними ресурсами у Білоцерківському районі.

    Директор Регіонального центру Кіккас В.Е. разом з начальником відділу правопросвітництва взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Мартосічем А.В. розповіли про систему безоплатної вторинної правової допомоги та механізм її покращення в сфері земельних відносин.

    По завершенню даної зустрічі були обговорені напрямки та методи реалізації пілотного проекту щодо створення прозорої системи управління земельними ресурсами.