назад
17.11.15

Робоча зустріч в управлінні транспорту і зв’язку Хмельницької міської ради

photozzzz     З метою поширення інформації про послуги місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також можливість скористатися ними якомога більшій кількості мешканців обласного центру та Хмельницької області 17 листопада 2015 року директор Хмельницького місцевого центру Г. Гоцький провів робочу зустріч із начальником управління транспорту і зв’язку Хмельницької міської ради П. Кузьміним.

     В ході зустрічі поінформовано керівника транспортної галузі обласного центру про функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема про роботу Хмельницького місцевого центру, а також про умови та порядок отримання зазначених послуг.

     Цього ж дня, директор Хмельницького місцевого центру Г. Гоцький також провів робочу зустріч із директором Хмельницького комунального підприємства «Електротранс» В. Паламарчуком.

     Результатами зустрічей стало досягнення домовленості із вищезазначеними керівниками про розміщення інформаційних листівок щодо можливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги мешканцями Хмельниччини на громадському транспорті загального користування м. Хмельницького, які працюють як у звичайному режимі, так і режимі маршрутних таксі.

     Всього передано для розміщення 530 інформаційних листівок Хмельницького місцевого центру.

{gallery}img/novyny/2015/november/17{/gallery}