назад

Робоча зустріч з адвокатами та інформування про зміни в роботі чергової частини

На базі креативного простору “Артинов” директорка Регіонального центру Марина Лукіянова провела робочу зустріч для адвокатів, які співпрацюють із системою безоплатної правової допомоги на Вінниччині,  роз‘яснила про структурні зміни в системі щодо видачі доручень, акцентувала увагу на обов’язковому звітуванню адвокатами, за результатами виконаної роботи.
Під час зустрічі, учасники обговорили проблемні питання у роботі адвокатів системи БПД та шляхи їх подолання. Присутні адвокати поділились інформацією щодо труднощів, які виникають під час виконання доручень, зокрема наявність комендантського часу, відсутність транспортного сполучення, тощо).
Адвокатеса, кандидат юридичних наук Жанна Грушко, розповіла про роботу організації Вінницького регіонального представництва Молодіжного комітету НААУ – UNBA NextGen, заакцентувала увагу на заходах для підвищення кваліфікації адвокатів, нетворкінг у рамках зазначеної спільноти.
Адвокат, викладач, доктор юридичних наук Михайло Грібов виступив з лекцією для адвокатів, на тему: «Діяльність оперативних підрозділів. Питання законності». Проблематика питання викликала жваве обговорення серед учасників заходу.
Зустрічі адвокатів системи БПД у дружній обстановці-це чудова можливість обмінятись професійним досвідом з колегами та допомогти один одному на шляху захисту прав та законних інтересів клієнтів.