назад

Робоча зустріч з деканом юридичного факультету

2016 03 11 Yur Dekan10 березня 2016 року відбулася робоча зустріч між деканом юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Пацурківським Петром Станіславовичем та головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернівецького місцевого центру з надання БВПД Акатріні Ганною.

Під час зустрічі обговорено діяльність юридичної клініки, яка створена та діє на базі юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича з 2006 року, шляхи та можливості подальшої співпраці.

 Учасники заходу дійшли згоди, що як Чернівецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, так і юридична клініка створені та працюють задля спільних цілей: розширення можливостей отримання правової допомоги, надання юридичних консультацій та роз’яснень  особам, які потребують безоплатної правової допомоги, а також забезпечення доступу до правосуддя.

Результатом стало підписання Меморандуму про співпрацю між Чернівецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та юридичним факультетом Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.