назад

Робоча зустріч з головою Громадської організації “Бердичівський союз інвалідів” Ковальчук Н.Ю.

22.09.2015 invalidsДиректор Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Красовський Д.Ю. та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Сікорська О.А. провели робочу зустріч з головою Громадської організації “Бердичівський союз інвалідів” Ковальчук Н.Ю.

На зустрічі сторони обговорили координацію спільних зусиль у наданні безоплатної правової допомоги населенню та підписали Меморандум про співпрацю, за яким громадяни, що звертатимуться за правовою допомогою, будуть проінформовані про можливість отримати безоплатну юридичну консультацію безпосередньо від місцевого центру. Якщо у процесі надання безоплатної первинної правової допомоги окреслюється проблема, яка потребує вирішення шляхом звернення до суду, Громадська Організація “Бердичівський союз інвалідів” повідомлятиме зацікавлену особу про можливість та умови отримання вторинної правової допомоги у Бердичівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також у структурі БВПД загалом.

Метою Меморандуму є консолідація зусиль сторін-підписантів, спрямованих на захист, дотримання та забезпечення гарантій державного захисту конституційних прав і свобод громадян, зокрема права осіб на безоплатну правову допомогу. Основними ж завданнями партнерської співпраці є забезпечення розвитку системи надання правової допомоги та створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя через надання безоплатної вторинної правової допомоги.