назад

0CIMG525628 вересня 2015 року відбулася робоча зустріч в.о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Лиса Ярослава Ярославовича  з Головою Кременецької районної організації Товариства Червоного Хреста Антонюк Галиною Йосипівною.

У ході зустрічі Лис Я.Я. обговорив з Антонюк Г.Й.  ряд питань, пов’язаних з надання правової допомоги тим категоріям громадян, які перебувають на обліку в районній організації, зокрема особливу увагу було зосереджено і на такій категорії осіб, як внутрішньо переміщені і на яких поширюється дія Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб».

За  результатами зустрічі укладено меморандум про співпрацю між Кременецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Кременецькою районною організацією Товариства Червоного Хреста України, метою якого є консолідація зусиль сторін, спрямованих на надання БВПД особам, які її потребують та забезпечення спрощення доступу цим особам до правової допомоги.

Меморандум Крем.р.орг.тов. ЧХМеморандум Крем.р.орг.тов. ЧХ 2