назад
29.09.15

Налагодження співпраці Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з сільськими радами Кіровоградського району та отримання жителями села Созонівка консультацій від працівників місцевого центру з НБВПД

25 вересня 2015 року в с. Созонівка Кіровоградського району Кіровоградської області відбулося виїзне засідання колегії Кіровоградської районної державної адміністрації та виробнича нарада із сільськими головами Кіровоградського району щодо підведення підсумків роботи в 2015 році.

На нараді з сільськими головами виступила і директор Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Т.Батранюк, яка детально ознайомила присутніх з принципами роботи системи безоплатної вторинної правової допомоги, навела приклади надання такої допомоги та звернула увагу присутніх на статистику звернень до Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В той же час, фахівцями Кіровоградського місцевого центру з надання БВПД (начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги — Т.Сергієнко та заступником начальника відділу попередньої роботи з клієнтами — С.Березніченком) було здійснено “вуличне” інформування та консультування громадян с.Созонівка.

Підсумком виїзної наради стала домовленість щодо надання широкого доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги через виїзні консультування на місцях робочими групами Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 


Созон  вка 008


Созон  вка 010


Созон  вка 012


Созон  вка 014