назад

Робоча зустріч з керівником апарату Машівського районного суду

28.10.2015Maschivkasyd2

28 жовтня 2016 року з метою налагодження співпраці у наданні безоплатної правової допомоги заступник начальника відділу «Машівське бюро правової допомоги» Максим Дворовенко провів робочу зустріч з керівником апарату Машівського районного суду Іриною Жигилій.

Під час зустрічі йшлося про основні аспекти діяльності Машівського бюро правової допомоги та подальшу співпрацю. Максим Дворовенко розповів про основні функції бюро та зазначив категорії осіб, які відповідно до законодавства мають доступ до безоплатної вторинної правової допомоги.

Також Максим Дворовенко наголосив, що чимало осіб, які звертаються до суду щодо захисту своїх прав та представництва інтересів потребують якісної та доступної правової допомоги. Досягнуто домовленості щодо проведення спільних інформаційних заходів для жителів селища Машівка та району з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги.

По завершенню заходу Максим Дворовенко розмістив на інформаційному стенді та роздав працівникам друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Машівське бюро правової допомоги та порядок їх отримання.