назад

Відбувся круглий стіл з керівниками підрозділів патрульної поліції Львівщини

IMG meet policeНещодавно відбулася чергова зустріч за круглим столом директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігора Микитина та регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області Наталії Малих з керівниками підрозділів патрульної поліції Львівської області.

В ході обговорення дотримання норм чинного законодавства при проведенні адміністративних затримань та дотриманні, при цьому, прав та свобод громадян, патрульною поліцією, сторони відзначили важливість піднятих питань та намітили шляхи подальшої співпраці.

У круглому столі також брали участь начальник відділу моніторингу Управління патрульної поліції у м. Львові Максим Підболячний, старший інспектор ГУ НП у Львівській області Андрій Британ, інспектори відділу моніторингу УПП, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру Наталія Мелян.

Зустріч, на прохання Регіонального центру, була організована старшим інспектором відділу уповноваженого Голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Оксаною Санагурською.