назад

Робоча зустріч з колективом Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання

20170519 1018550000001 новый размерЗ метою підвищення рівня поінформованості громадян про безоплатну правову допомогу працівники Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели зустріч з медичним колективом Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання на тему: «Доступність безоплатної правової допомоги в Україні».

Очільник Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Кудрицька розповіла присутнім про поняття первинної та вторинної правової допомоги, порядок отримання послуг адвоката за державний кошт, ознайомила з переліком категорій населення, котрі мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та поділилась успішним досвідом її надання.

Керівник місцевого центру повідомила про можливість використання електронних сервісів Міністерства юстиції України у центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги та реалізацію пілотного проекту у сфері реєстрації громадських формувань.20170519 100431 новый размер

З генеральним директором Юрієм Валецьким погоджено подальшу співпрацю, яка полягатиме у проведенні правопросвітницьких заходів для працівників та пацієнтів медичного закладу.

Довідково:
Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, контактний телефон: (0332) 770717.