назад
01.04.16

Робоча зустріч з працівниками Бориспільської поліції

31 березня 2016 року працівники Броварського МЦ завітали з робочим візитом до Бориспільського відділу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Метою візиту було проведення організаційно-роз’яснювальної роботи серед працівників поліції про діяльність центру та в загальному про систему правової допомоги.

Під час зустрічі присутніх ознайомлено з специфікою роботи Броварського місцевого центру, обговорено питання надання безоплатної вторинної правової допомоги потерпілим та свідкам у кримінальному провадженні, забезпечення залучення захисника за рахунок держави у випадках визначених законом.

Серед працівників поліції виникало багато запитань з приводу механізму прийому громадян та переліку документів, які необхідно подати при зверненні до Центру.

В ході зустрічі також обговорювались питання взаємодії по наданню правової допомоги та розміщенню інформації на стендах Бориспільської поліції.

Також працівники Центру завітали до Бориспільської місцевої прокуратури та поспілкуватись з прокурором Костіном Я.Р. щодо надання безоплатної правової допомоги на території Бориспільського, Баришівського, Переяслав-Хмельницького, Згурівського, Яготинського районів та міста Березань, на які розповсюджується сфера діяльності Бориспільської місцевої прокуратури.