назад

Робоча зустріч з представниками Городенківської райдержадміністрації, Городенківської районної ради, начальником Управління Пенсійного Фонду України в Городенквіському районі

106 жовтня в Городенківському районі працівниками Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснено ряд заходів щодо інформування населення, керівників та працівників органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади про функціювання системи безоплатної правової допомоги.

Відбулися робочі зустрічі з представниками (юристами) Городенківської райдержадміністрації, Городенківської районної ради, начальником Управління Пенсійного Фонду України в Городенквіському районі Надією Павлюк, директором Центру зайнятості Марією Філіпенко, начальником Держгеокадастру М. Федишиним, на яких обговорені питання співпраці та ефективної допомоги в вирішенні спільних питань.

 

В приміщенні Городенківського районного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді, за сприянням директора Центру Наталії Дубковської, відбувся семінар на тему “Безоплатна правова допомога — гарантія для простих людей ефективного захисту їхніх прав”. В семінарі взяли участь: заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення в Городенківському районі Руслана Шейчук, головний спеціаліст служби у справах дітей Оксана Прокопа, працівники РЦССДМ.

2

Під час зустрічі з головою Городенківської міської ради з Яворським Степаном Любомировичем, обговорювалися питання надання статусу учасника АТО відповідній категорії громадян, проблеми внутрішньо переселених осіб, а також, як ефективно донести інформацію населенню про безоплатну правову допомогу.

3