назад

Робочі перемовини з адвокатами, які надають БВПД мешканцям Вижницького та Путильського районів

htmlimage30 березня 2017 року у приміщенні Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча нарада з адвокатами, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Предметом для обговорення було питання щодо звітування адвокатів за результатами виконання доручень про надання безоплатної вторинної правової допомоги у відповідності до змін, внесених наказом Міністерства юстиції України від 13.02.2017 № 357/5.

Принагідно, адвокати, які взяли участь у робочій зустрічі, обговорили практичні питання надання безоплатної вторинної правової допомоги по окремим категоріям справ, проаналізували практику їх судового розгляду, поділилися власним досвідом.

За результатами проведеної наради пропозиції, озвучені адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, взято до уваги та подальшого опрацювання.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Путильського районів Чернівецької області.

Звернутися по допомогу до місцевого центру можна за адресою: м. Вижниця, вулиця Українська, 100 Б. Телефон: (0 3730) 2 31 58.

Отримати контактну, довідкову інформацію чи правову консультацію у телефонному режимі можна за номером 0 800 213 103 (Дзвінки на зазначену телефонну лінію є безкоштовними та приймаються цілодобово).