назад

Робочі зустрічі працівників Козельщинського бюро правової допомоги

18012018robohazystrih

18 січня 2017 року в.о. начальника відділу «Козельщинське бюро правової допомоги» Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД Аліною Литовченко було проведено робочу зустріч із начальником Козельщинського відділу Кобеляцької місцевої прокуратури у Полтавській області Станіславом Пластуном.

Під час зустрічі фахівець Бюро розповіла про становлення та розвиток в Україні системи безоплатної правової допомоги, послуги, які надаються працівниками відділу, а також про зміни в законодавстві «Про безоплатну правову допомогу» в частині розширення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги. Також було обговорено питання щодо подальшої співпраці в області надання правової допомоги громадянам в захисті прав при обранні запобіжних заходів в кримінальному провадженні, при адміністративних затриманнях, а також спільної допомоги незахищеним категоріям громадян. На інформаційних стендах прокуратури розміщено інформаційні листівки про діяльність Бюро правової допомоги.

         18 січня 2017 року відбулася робоча зустріч головного спеціаліста відділу «Козельщинське бюро правової допомоги» Григорія Дзюби та головного лікаря Козельщинської центральної районної лікарні Сергія Колеснікова.

Під час зустрічі обговорювалися питання щодо надання безоплатної правової допомоги, зокрема вторинної, які особи мають на неї право згідно зі змінами в законодавстві «Про вторинну правову допомогу», яким чином можна отримати доступ до вторинної правової допомоги, види правової допомоги, яку надають працівники Бюро.

За результатами зустрічі досягнуто домовленостей щодо проведення інформаційних заходів для  працівників та пацієнтів центральної районної лікарні.