назад

Робочий візит директора Лубенського центру правової допомоги до м. Лохвиця

LUBNY03082016

03 серпня 2016 року команда Лубенського місцевого центру БПД здійснила робочий візит до міста Лохвиця.

Метою візиту було обговорення організаційних питань щодо відкриття Бюро правової допомоги та проведення презентаційного заходу з цієї нагоди.

Зокрема були проведені зустрічі із начальником Управління комунальною власністю територіальних громад району Юрієм Українським та з керівником апарату Лохвицької райдерадміністрації Аллою Власенко.

У зв’язку із новими повноваженнями місцевих центрів у сфері прийому та видачі документів щодо реєстрації громадських формувань працівники Центру провели зустріч із начальником відділу з питань державної реєстрації Лохвицької міської ради Вікторією Білашенко, під час якої сторони узгодили проведення процедури реєстрації громадських формувань. Місцевим центром підготовлені та надані для розповсюдження серед відвідувачів міської ради інформаційні матеріали з даного питання.

    Як зазначив директор Центру Артем Россоха: “Відтепер особи, що матимуть бажання зареєструвати громадську організацію, спілку чи політичну партію, знатимуть, що потрібно звертатись до Лубенського місцевого центру БПД ( м. Лубни, вул. Монастирська, 17 ( у дворі суду), (МТС) 095 253 66 14 (LIFE) 063 996 27 61, http://poltava.legalaid.gov.ua, lubny.poltava@legalaid.gov.ua, //www.facebook.com-lubnybpd/, Skype логін: lubny-bpd). А в подальшому – до Бюро правової допомоги в місті Лохвиця.”