назад
14.06.16

Робочий візит Лубенського центру БПД до села Войниха

IMG 2766

14 червня 2016 року працівники Лубенського місцевого центру безоплатної правової допомоги здійснили робочий візит до села Войниха Лубенського району. В ході робочого візиту відбулась зустріч із секретарем сільської ради Оленою Грищенко,  під час якої обговорено питання розвитку системи БПД та окреслено основні напрямки роботи центру. В сільській раді залишено матеріали з інформацією про безоплатну правову допомогу та контактами центру для інформування членів територіальної громади.

Одночасно в сільській раді проведений прийом громадян. Мешканцям села надавали первинну правову допомогу: проведено консультації зі спадкових та земельних питань. Зацікавлені особи також отримали роз’яснення щодо процедури отримання вторинної правової допомоги в кримінальному процесі особами з різним процесуальним статусом — затриманим, підозрюваним, обвинуваченим, підсудним та засудженим.

     “Кожна особа, у тому числі у найвіддаленішому населеному пункті, має знати про своє право на захист, і наша задача максимально донести цю інформацію до мешканців тієї чи іншої громади”, – резюмував результати робочого візиту директор Центру Артем Россоха.