назад

Робочий візит Лубенського центру БПД до села Войниха

IMG 2766

14 червня 2016 року працівники Лубенського місцевого центру безоплатної правової допомоги здійснили робочий візит до села Войниха Лубенського району. В ході робочого візиту відбулась зустріч із секретарем сільської ради Оленою Грищенко,  під час якої обговорено питання розвитку системи БПД та окреслено основні напрямки роботи центру. В сільській раді залишено матеріали з інформацією про безоплатну правову допомогу та контактами центру для інформування членів територіальної громади.

Одночасно в сільській раді проведений прийом громадян. Мешканцям села надавали первинну правову допомогу: проведено консультації зі спадкових та земельних питань. Зацікавлені особи також отримали роз’яснення щодо процедури отримання вторинної правової допомоги в кримінальному процесі особами з різним процесуальним статусом — затриманим, підозрюваним, обвинуваченим, підсудним та засудженим.

     “Кожна особа, у тому числі у найвіддаленішому населеному пункті, має знати про своє право на захист, і наша задача максимально донести цю інформацію до мешканців тієї чи іншої громади”, – резюмував результати робочого візиту директор Центру Артем Россоха.