назад
25.05.16

Робочий візит Лубенського центру до смт. Чорнухи

IMG 2562

24 травня 2016 року, працівники Лубенського місцевого центру з надання БВПД з метою вирішення організаційних питань щодо створення у районному центрі Бюро правової допомоги здійснила робочий візит до смт Чорнухи.

Під час робочого візиту директор центру Артем Россоха провів робочу зустріч із заступником голови районної державної адміністрації Владиславом Бибиком.

Під час зустрічі обговорено питання щодо забезпечення бюро правової допомоги приміщенням, інформаційної та організаційної підтримки проведення конкурсу з відбору кандидатів на посаду його керівника.

Крім того, сторони обмінялись думками з приводу налагодження співпраці з Центром допомоги учасникам АТО, з яким керівництвом райдержадміністрації має досвід спільної роботи та взаємодії. Представники Лубенського центру надали методичні матеріали та брошури з питань захисту прав учасників АТО для використання в роботі.

За словами Артема Россохи періодичність відвідувань віддалених районів зростає, що розширює правові можливості громади.

Ознайомитись із матеріалами, що стосуються прав учасник АТО, можна в приміщенні Чорнухинської РДА ( другий поверх) в кабінеті заступника голови РДА.