назад

Робочий виїзд працівників Ніжинського МЦ до м. Бобровиця

биржа21 грудня 2015 року директором Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимиром Бригинцем, заступником начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Оленою Сербін та начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Оленою Івановою було здійснено робочий виїзд до м.Бобровиця.

Володимиром Бригинцем були проведені робочі зустрічі з начальником Бобровицького районного управління юстиції Інною Овдій та директором Бобровицького районного центру зайнятості Миколою Демидюком. В ході спілкування були обговорені питання щодо подальшої співпраці та консолідації зусиль, спрямованих на сприяння наданню правової допомоги та юридичних соціальних послуг в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги, а також забезпечення доступу до правової допомоги мешканцям м. Бобровиці. Результатом зустрічей є домовленість про взаємодію при організації спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав та підписання Меморандумів про співпрацю.
Працівники Ніжинського МЦ спільно з Бобровицьким районним управлінням юстиції провели виїзний прийом та консультацію інваліда війни 1923 року народження щодо розірвання договору дарування, жінці були надані ґрунтовні роз’яснення та відповіді.
Володимир Бригинець також зустрівся з працівниками Бобровицької районної газети «Наше життя» , де обговорив питання співпраці та підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, а також отримання безоплатної вторинної правової допомоги особами, які належать до суб’єктів права на безоплатну правову допомогу, що визначені пунктами 1, 2, 8-12 статті 14 Закону України « Про безоплатну правову допомогу».газетаконсультацюст