назад

Робота Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги жителів району

12631359 444987469025548 1242107550799187123 n

29 січня 2016 року заступник  начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами  Кременецького місцевого центру з надання вторинної безоплатної правової допомоги Наталія Бобрик  провела прийом громадян у приміщенні Почаївської міської ради Кременецького району.

За безоплатною правовою допомогою до мобільного консультаційного пункту звернулося троє осіб. Звернення стосувалися порядку оформлення довіреності для виїзду неповнолітньої дитини закордон, розірвання договору банківського вкладу та отримання соціальної допомоги як малозабезпеченій сім’ї. Особам, які звернулися на прийом працівником центру надано відповідні консультації та роз’яснення.

Цього ж дня в.о. директора Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Вербицька спільно із начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Тетяною Точинською зустрілися із начальником центру поштового зв’язку №4 Тернопільської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку « Укрпошта» Петром Бриком.  В ході спілкування обговорено питання налагодження співпраці з працівниками Укрпошти, участь працівників центру у нарадах з керівниками поштових відділень, які обслуговують населені пункти Кременецького, Лановецького та Шумського районів.