назад

Участь в нараді Управління соціального захисту населення Чортківської районної державної адміністрації

12642808 444990865691875 8212193735581032974 n

29 січня директор Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Гамбаль та заступник директора Ольга Галанчак з робочим візитом відвідали управління соціального захисту населення Чортківської районної державної адміністрації.

В рамках візиту представники Місцевого Центру прийняли участь в нараді, яка відбулася  під керівництвом начальника управління Володимира Цвєткова. Марія Гамбаль проінформувала присутніх про можливість отримання громадянами безоплатної вторинної правової допомоги, докладно розповіла про напрями роботи Чортківського місцевого центру, роз’яснила Закон України “Про безоплатну правову допомогу” в частині її надання соціально незахищеним верствам населення та порядок звернення до центру.

Управління соціального захисту населення є важливою ланкою у здійсненні державою своєї соціальної політики, і покликане надавати допомогу усім малозабезпеченим верствам населення. Працівники управління намагаються максимально якісно забезпечити інформацією осіб, що потребують правової допомоги, проте більшість питань не відноситься до компетенції управління, тому є дуже актуальним створення місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги” – зазначає Володимир Цвєтков.

За результатами зустрічі досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги.