назад

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області впродовж 28 вересня – 02 жовтня 2015 року

FF11Про роботу Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 8 нових клієнтів. Прийнято 1 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 2 доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 2 особи скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 20 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регіонального та Місцевого центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 10 нових клієнтів. Прийнято 2 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами не видано жодного доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 8 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 15 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регіонального та Місцевого центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Червоноградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 14 нових клієнтів. Прийнято 1 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами не видано жодного доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 10 звітів у адвокатів, що працюють за дорученням Регіонального та Місцевого центру.
Переглянути новини Центру 

FF21