назад
04.06.18

РОБОТА МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ У БРОВАРСЬКОМУ РАЙОНІ

22.05.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області проведено роботу мобільної точки доступу у смт. Велика Димерка та с. Богданівка Броварського району Київської області.

У процесі роботи мобільних точок доступу громадянам надано консультації з питань:

  • перерахунку пенсії, 
  • оскарження неправомірних дій чи бездіяльності органів місцевого самоврядування,
  • шляхів отримання інформації стосовно загального страхового стажу особи, 
  • виділення частки із спільної сумісної власності.

    Під час прийому громадяни також були поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО», про діяльність Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Роботу мобільної точки доступу забезпечено: начальником Броварського міськрайонного відділу ДРАЦС Мальченко Лідією, державним нотаріусом Броварської районної державної нотаріальної контори Падучак – Коваль Любов’ю, заступником начальника Броварського міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Дячок Сергієм, заступником начальника Броварського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області Матвієць Любов’ю та в.о. директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лиско Катериною.
    Усі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети та брошури за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».