назад
07.11.17

Робота «мобільної точки доступу» у Вороновицькій сільській раді

06 11 2017 1

листопада 2017 року «мобільна точка доступу» до безоплатної правової допомоги працювала у Вороновицькій сільській раді Вінницького району. Фахівці надали 3 правових консультацій роз’яснень чинного законодавства щодо порядку спадкування за законом,  порядок  укладання та розірвання договору оренди земельної ділянки.

Мобільна група консультування складалася із начальника відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Олександра Сільніцького та першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Тетяни  Вінницької. Учасники групи надали інформацію щодо захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі та розповіли про можливість оперативного отримання безоплатної правової допомоги. Звернули увагу на необхідність швидко та ефективно реагувати на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення земель та майна.

06 11 2017 2

Робота «мобільних точок доступу» забезпечується відповідно до доручення Міністра юстиції України від 09 серпня 2017 року №102/1/48-17 та доручення Координаційного центру з надання правової допомоги від 10 серпня 2017 року №29-2327 та розробленого графіку.

По закінченню зустрічей фахівці системи безоплатної правової допомоги та Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області провели вуличне інформування на тему «Я маю право». Інформуючи громадян про їх права, кожному надавалися буклети та інформаційні матеріали.

Довідка:

Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82;

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106