назад

Робота мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги на території Боратинської ОТГ

viber i129 листопада 2017 року в рамках правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО», відповідно до графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги та з метою роз’яснення антирейдерського законодавства, головний спеціаліст відділу правопросвітництва Луцького місцевого центру з надання БВПД Світлана Прус спільно з представниками Головного територіального управління юстиції у Волинській області Жанною Андрійчук та Аллою Мазур відвідали Боратинську та Промінську сільські ради.

Головний спеціаліст Луцького місцевого центру поінформувала слухачів про гарантоване Конституцією України право на професійну безоплатну правову допомогу.

Крім того, надала інформацію щодо захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі та звернула увагу на необхідність швидкого і ефективного реагування на будь-які незаконні дії стосовно подібних захоплень земель та майна.

viber i

Фахівці управління юстиції розповіли присутнім працівникам сільських рад та представникам сільськогосподарських підприємств про діяльність та повноваження Головного територіального управління юстиції у Волинській області, функціонування он-лайн будинку юстиції, за допомогою якого можна отримати відповідні послуги в електронному режимі без контакту з представниками влади.

viber i1

Під час заходів сільські ради також проінформовано про просвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Довідково:
Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 77-07-17, е-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua