назад

Робота Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги впродовж 21 – 27 грудня 2015 року

firstt1Впродовж тижня Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 66 доручень адвокатам, з яких 18 для здійснення захисту затриманим особам та 48 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 257360,45 грн.

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж грудня 2015 року у сумі 137247,94 грн.

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

Перший Львівський МЦ – 23 нових звернень, прийнято 12 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 7 доручень адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 8 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги.

fdf3
Другий Львівський МЦ – 24 нових звернень, прийнято 5 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 3 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 7 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги.

Буський МЦ – 12 нових звернень, прийнято 1 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 1 доручення адвокату для надання безоплатної правової допомоги, 1 особу скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги.
Самбірський МЦ – 8 нових звернень, прийнято 1 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, видано 3 доручення адвокатам для надання безоплатної правової допомоги, 1 особу скеровано до  первинної правової допомоги.
Стрийський МЦ – 21 нових звернень, прийнято 1 рішення про надання безоплатної правової допомоги, видано 1 доручення адвокату для надання безоплатної правової допомоги, 10 осіб скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги.
Червоноградський МЦ – 14 нових звернень, прийнято 8 рішень про надання безоплатної правової допомоги, видано 8 доручень адвокатам для надання безоплатної правової допомоги.

Новини центру:
23 грудня 2015 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області, пройшла робоча нарада з представниками відділів попередньої роботи з клієнтами місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Львівської області.

Під час робочої наради було підведено підсумки роботи за період з 01.07.2015 в частині здійснення консультування осіб, які звертаються до місцевого центру та фактичного надання безоплатної вторинної правової допомоги, проведено аналіз роботи відділів попередньої роботи з клієнтами місцевих центрів, а також обговорено питання планування роботи на прийдешній 2016 рік.