назад

Роботу «мобільної точки доступу до БПД» організували у Новодністровську

1В рамках роботи «мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги» на базі Новодністровського бюро правової допомоги відбувся прийом громадян з питань захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, інших питань земельного права тощо.

Консультування громадян провели фахівці системи безоплатної правової допомоги краю спільно з представниками територіального органу юстиції області, зокрема директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Антон Семенюк та головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Катерина Помпуш.

Загалом, під час роботи цієї «мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги» до фахівців робочої групи звернулося троє громадян, яким було надано первинну правову допомогу з питань, що стосувалися порядку приватизації земельних ділянок, які було надано у користування, окремих питань укладення, зміни, а також розірвання договорів оренди.

Важливо, що громадяни, які прийшли на прийом, також мали змогу отримати необхідну правову інформацію, консультації та роз’яснення щодо врегулювання та правового вирішення проблем, які виникають з сімейних, спадкових, трудових та інших правовідносин.

Довідково! Кельменецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців м. Новодністровськ, Кельменецького, Сокирянського та Хотинського районів Чернівецької області. У складі місцевого центру функціонують Новодністровське, Сокирянське та Хотинське бюро правової допомоги.

Контактна інформація! Звернутися до фахівців центру можна за адресою: смт. Кельменці, вул. Довженка, 9. Телефон: (03732) 2 02 01.
E-mail: kelmentsi.chernivtsi@legalaid.gov.ua

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).