назад

Як не стати жертвою рейдерів дізнаються аграрії Кобеляччини

0609kobelyaky

06 вересня  2017 року у м. Кобеляках  буде діяти чергова мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги,   де жителі міста та району матимуть можливість отримати фахові правові консультації за участю фахівців системи безоплатної правової допомоги Полтавщини та Головного територіального управління  юстиції у Полтавській області.

У ході візиту до  Кобеляччини, о 10.00. у  приміщенні актової зали Кобеляцької районної державної адміністрації за адресою: м. Кобеляки, вул. Шевченка, 15/27, відбудеться робоча зустріч керівництва району, голів сільських, селищних рад та представників аграрного сектору з фахівцями системи безоплатної правової допомоги Полтавщини та органів юстиції області.

Під час спілкування правники розкажуть представникам місцевої влади та аграріям про особливості  безоплатної передачі земельних ділянок громадянам, способи захисту земельних прав,  спадкування нерухомого майна, роботу комісії з розгляду скарг на дії чи бездіяльність державного реєстратора, земельних спорів, які вирішуються в судовому порядку, правові послуги системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції області  тощо. 

По завершенні зустрічі  з представниками місцевої влади та аграріями, у Кобеляцькому бюро правової допомоги  за адресою: м. Кобеляки, вул. Батиря, 6  відбудеться  консультування громадян.

Запрошуємо жителів  міста та району отримати безоплатну кваліфіковану юридичну допомогу.

Довідково повідомляємо, що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Кобеляцького  бюро правової допомоги  розміщене за адресою: с-ще Кобеляки, вул. Батиря, 6,  тел. (05342) 3-14-40.