назад

Робити щасливими інших – найпевніший спосіб стати щасливим самому

Dopomoga molodum mamam 1Усі ми різні, і кожен з нас по-своєму розуміє щастя. Хтось почувається щасливим, маючи багато грошей, гарно обладнаний дім і дорогу машину. Інший — коли має хороших друзів і кохану людину. А дехто, почувається щасливим, коли робить добрі справи іншим людям, а особливо тим, хто потребує такої допомоги.

       Останній постулат на собі перевірили співробітники Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які сонячного травневого дня завітали до КЗ «Обласний соціальний центр матері та дитини» Запорізької обласної ради, з яким МЦ пов’язує вже не один рік дружби. Слід нагадати, що підопічними зазначеної установи є вагітні жінки та молоді мами з дітками віком від народження до 18 місяців, які опинилися в складних життєвих обставинах, що перешкоджають виконанню материнського обов’язку.

      Dopomoga molodum mamam 2 Знаючи про складні побутові умови, низький рівень статків підопічних закладу, співробітники місцевого центру протягом місяця збирали гарні та якісні речі, як для молодих мам так і для їхніх дітчок, які в урочистій обстановці передали директорці соціального центру Ірині Шендлер.

       Окрім цього, керівник Бердянського МЦ Христина Подопригорова та начальник відділу правовпросвітництва та взаємодії зз суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги  Євген Сухомлин ще раз нагадали, як співробітникам так і підопічним закладу, про можливість отримання фахової правової допомоги.

       Користуючись можливістю, колектив Бердянського місцевого центру звертається до всіх своїх колег та небайдужих – робіть гарні справи, незважаючи на той негатив, що нас оточую. Роблячи добро розумієш, що твоє життя вже не можна назвати пустим і даремним.

       Також нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД, який знаходиться за адресою:

Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8, 1-й поверх (будівля санепідемстанції)

Телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, 0950209918, 0960079909,

ел. пошта: berdyansk.zaporizhya@legalaid.gov.ua, скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).