назад

Розпочалось обстеження основних засобів, що перебувають на балансі ГТУЮ у Хмельницькій області

DSC 0110     У регіоні розпочали роботу робочі групи з фактичного обстеження основних засобів, що перебувають на балансі Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області та використовуються районними, міськрайонними та Нетішинським міським управлінням юстиції.

     5 лютого відбувся перший виїзд основної та локальної робочих груп, склад яких затверджено спільним наказом Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги і ГТУЮ у Хмельницькій області. Було обстежено основні засоби та приміщення, що перебувають у використанні Дунаєвецького та Новоушицького районних управлінь юстиції.

     Сьогодні, 6 лютого, робочі групи працюють у Городоцькому та Волочиському районних управліннях юстиції.

     Відповідно до графіка проведення фактичного обстеження основних засобів та приміщень, що знаходяться на балансі ГТУЮ, останній виїзд робочих груп заплановано на 22 лютого.

     Проведення таких обстежень — один із перших пунктів Плану заходів з реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвитку системи надання безоплатної правової допомоги.

     У результаті реформування з 1 липня 2016 року в кожному районі і місті України розпочнуть роботу бюро правової допомоги як відокремлені підрозділи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. У бюро громадяни зможуть скористатись електронними сервісами Міністерства юстиції України та отримати безоплатну первинну правову допомогу  – правову інформацію та консультації.

{gallery}img/novyny/2016/02_Lyutiy/08_2{/gallery}