назад

Розповсюджуємо буклети «Захистимо ваші права спільними зусиллями»

RC bukletyСьогодні, 1 вересня 2017 року, розпочалось розповсюдження інформаційних буклетів «Захистимо ваші права спільними зусиллями», що триватиме впродовж трьох місяців силами розробників буклетів та з допомогою їх партнерів.

Місцями розповсюдження визначено 9 локацій Львівщини, а саме: міста Самбір, Старий Самбір, Турка, Дрогобич, Жидачів, Борислав, Стрий, Сколе та Миколаїв.

Кожна група буклетів на локацію має контактну інформацію (телефон та адресу) про те, де мешканцям найзручніше можна отримати юридичну допомогу.

Нагадаємо, з ініціативи регіонального представництва Консультативної Місії Європейського Союзу (КМЄС) (European Union Advisory Mission (EUAM) проводилась робота з організації підготовки інформаційного буклету, мета якого – поширення серед населення Львівщини інформації про повноваження деяких офіційних структур, до яких часто звертаються мешканці не за адресою, оскільки мають хибне розуміння їх компетенції.

Участь у підготовці інформаційного буклету взяли представники таких структур:

Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області;
– Прокуратури Львівської області;
– Головного управління Національної  поліції у Львівській області;
– Регіонального представництва Уповноваженого ВРУ з прав людини у Львівській області.

Буклет містить стислу та доступу інформацію щодо питань, які належать до компетенції вищезазначених державних структур, а також стосовно тих питань, які не відносяться до їх повноважень.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх.
Тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).