назад

Розширення доступу до безоплатної правової допомоги в рамках співпраці з юридичною клінікою «Феміда»

2Представник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – БВПД) у Донецькій та Запорізькій областях (далі – Центр) продовжує роботу щодо проведення виїзних прийомів громадян з метою забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги. Так, чергова робоча зустріч з мешканцями місцевої громади відбулася 26 квітня 2017 року в приміщенні Донецького державного університету управління (далі – ДонДУУ) за адресою: Донецька область, м. Маріуполь, вул. Карпінського, 58. 

Сьогодні, заступник начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Дар’я Нефьодова-Лепіна сумісно з інтегратором Маріупольського місцевого центру з надання БВПД Катериною Шинкарьовою та студентами-клініцистами надала правове консультування усім бажаючим, які звернулися з метою отримання роз’яснень та правової допомоги для вирішення їх проблемних питань. Так, цього разу актуальними питаннями виявилися банківські відносини, зокрема, щодо стягнення банком та сплати громадянами заборгованості через користування кредитним лімітом у розмірі 500 грн. з подальшим нарахуванням пені через прострочення терміну повернення банківського кредиту.1   

Зокрема, виїзне консультування відбулося в рамках співробітництва з юридичною клінікою ДонДУУ «Феміда» (на виконання меморандуму про співробітництво від 15.12.2016р.), до складу якої входять студенти – правознавці університету, які мають високі теоретичні знання з правознавства, позитивні результативні показники навчальної діяльності та які мають бажання отримати практичні навички і досвід в юриспруденції.

Нагадаємо, вказаний мобільний пункт консультування працює щосереди з 11:00 до 13:00 у приміщенні ДонДУУ на базі юридичної клініки «Феміда».

3Відтепер за роз’ясненнями та консультаціями з правових питань можна звертатися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях: 

            у Запорізькій області

 – адреса: пр. Соборний, 77, 8-й поверх, м. Запоріжжя 

– телефон: (061) 224-44-50

– електронна пошта: office.zaporizhya@legalaid.gov.ua 

            у Донецькій області 

 – адреса: вул. Зелiнського, 27а, м. Маріуполь

 – телефон: (099) 768-25-67, (068) 781-16-89

– електронна пошта: office.donetsk@legalaid.gov.ua

 

      Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги0-800-213-103