назад

Розширення доступу засуджених до безоплатної правової допомоги

gol

Одним з напрямів роботи Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги є розширення доступу до БВПД особам, які засуджені до покарання у вигляді позбавлення або обмеження волі.

Тому у Катеринівській виправній колонії №46 відбувся виїзний прийом засуджених фахівцями місцевого центру. 

Участь у прийомі взяв адвокат, який надає безоплатну вторинну правову допомогу, Геннадій Михалець та начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Сарненського МЦ Сергій Кривко.

2

Під час заходу адвокат надав консультації та роз’яснення з питань, які цікавили засуджених, та повідомив, що вони можуть безоплатно отримати послуги адвоката для представництва їхніх інтересів у суді. Порядок такого звернення та призначення адвоката за рахунок держави роз’яснив Сергій Кривко.

1

Довідково. Для того, щоб отримати послуги адвоката у цивільних та адміністративних справах потрібно звертатися у Сарненський місцевий центр з надання БВПД, який знаходиться за адресою м. Сарни, вул. Широка 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856 74 35. Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).