назад

Розвиток комунікативних зв’язків та налагодження співпраці

20-21 червня 2017 року директор Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Мацюк провела ряд виїзних заходів задля покращення комунікації та налагодження співпраці з представниками органів державної влади та органів місцевого самоврядування тощо.

2017 06 23V1В рамках проведених заходів Людмила Мацюк приділила увагу інформуванню про систему безоплатної правової допомоги, завдання та функції місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, аналізу правових потреб різних категорій громадян, організації та надання громадянам правових послуг, значимості та необхідності розвитку мережі партнерів системи безоплатної правової допомоги, визначенню можливості взаємодії та співпраці з ними.

Так, під час робочих перемовин з начальником Путильського районного сектору з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції Олесею Гордей було обговорено можливі форми та напрями спільної роботи, проаналізовано питання, які частіше всього є проблемними для суб’єктів пробації та визначено тематику майбутніх спільних правопросвітницьких заходів, зокрема для осіб, з числа засуджених до покарання без позбавлення волі, інше.

2017 06 23V2З інформаційною метою Людмила Мацюк також долучилася до робочої наради колективу Вижницького територіального центру соціального обслуговування, де окрім інформування надала присутнім консультації щодо можливості та способів вирішення проблемних питань підопічних цього центру у правовий спосіб.

З урахуванням реалій сьогодення та попередньої думки персоналу закладу, для обговорення було обрано тему шахрайства з використанням мобільного зв’язку, в рамках якої Людмила Мацюк розповіла про найбільш популярні способи та приклади обману, пов’язаного з використанням мобільного зв’язку, надала поради щодо того як понизити рівень ризику та убезпечити себе від злочинних дій шахраїв.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Путильського районів Чернівецької області.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б. Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).